VELENCE SPA TERMÁL- ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ

A Velence Spa termál- és élményfürdő a Velencei-tó egyik legszebb részén található, amely  pihenősarkokkal, gyógyvizes medencékkel, valamint termálvizes kezelésekkel várja a látogatókat.  A nyak- és hátmasszírozó vízsugarak, a jakuzzi, illetve a hydro-masszázs ágyak terápiás szolgáltatások széles választékát kínálják.

A számos játékkal rendelkező gyermekmedencéknek hála a Velence Spa családok számára is ideális úticél lehet. A gyógyfürdő továbbá rendelkezik egy privát füves stranddal is a Velencei-tó partján, amely lehetővé teszi, hogy a látogatók megmártózhassanak a tó hűs vízében. Az ásványi anyagokban, a nátriumban és a magnéziumban gazdag víz regenerálja a fáradt testet és a reumatikus tüneteket is enyhíti.

Kapcsolat:
2481 Velence, Béke utca hrsz. 4481/G.

Tel: +36 22 589 900
velencespa.hu

AGARDI GYÓGY- ÉS TERMÁLFÜRDŐ

Az Agárd Gyógy- és Termálfürdő balneáris és fizioterápiás kezeléseit évente közel 200 000 látogató keresi fel. A fürdő így méltán nevezhető a régió egyik legnépszerűbb rekreációs központjának. Az  58 fokos klorid-, szulfát- és kalciumtartalmú hidrogénezett, fluorozott gyógyvízet különösen reumás panaszok, kopások, izom- és csontrendszeri rendellenességek, bizonyos nőgyógyászati rendellenességek, valamint műtéti fájdalmak enyhítésére ajánlják. A fürdő a nagyszülőket terápiás kezelésekkel, a szülőket a welnesszel és szaunával, a kicsiket pedig gyermekmedencével és játszóterekkel várja, ily módon tökéletes nyaralási célpont az egész család számára.

Beltéri medencék

Az egész évben működő 350m²-es beltéri termálmedence hatékony izom-csontrendszeri betegségek, reumás panaszok és nőgyógyászati problémák esetén. Az ásványi anyagokban gazdag termálvizet 36 fokra hütik.

A 2007-ben felújított 180m²-es, álló és fekvő masszázselemekkel, vízsugarakkal és gejzírekkel ellátott  élménymedence garantált felfrissülést hoz. A vízicsúszda, a gombavízesés és a többi vízi játék pedig gondoskodik róla, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat. 

Kültéri medencék

A 300m²-es kinti medence egész évben kezeskedik a relaxációról. A nyári hónapokban a külső rész  exklúzív napozóágyakkal egészül ki.  

A 450m²-es családi élménymedence különböző attrakciókkal várja az egész családot. A kisgyermekek számára rendelkezésre áll egy 30 cm mélységű medence, míg az idősebbek egy 60 cm-es vízmélységű medencében pihenhetnek. A gyermekek számára kialakított részen számos kalandos játszóelem kap helyet. Található itt vízi csúszda, vízfenyő, „vödör játék” és óriáscsúszda is. Felnőttek számára két egymástól különálló, egy 90 cm-es és egy 119 cm-es vízmélységű medencelett kialakítva, melyek vízi ülőalkalmatosságokkal, ágyakkal, masszázsfúvókákkal, vízfüggönyökkel, óriás nyakmasszírozóval, valamint  négy vízsugárral vannak ellátva. A medence részét képezi egy bár is, ahol különböző italok és frissítők fogyaszthatók. 

Kapcsolat:
2484 Agárd, Fürdő tér 1.

Phone: +36.22.579.230
www.agarditermal.hu/