Premium dizájn

PREMIUM ÉPÜLET ÉS LAKÁSDIZÁJN

A nagy gonddal tervezett velencei-tavi Vivaldi Apartmanok projektet azzal a céllal alkottuk meg, hogy kényelmes és modern életkörülményeket biztosíthassunk egy gyönyörű természeti környezetben. Vivaldi leghíresebb művétől megihletve valamennyi ingatlanunkat stílusosnak és elegánsnak terveztük, hogy azok a legigényesebb ügyfelinknek is megfeleljenek. A tervezés során modern építészeti technológiát alkalmaztunk.

Az épület Archicad modellje

A három emelettel rendelkező “Tavasz” nevű épület 30 különböző méretű és szerkezetű lakást fog magában foglalni, melyek vagy egy terasszal és egy saját kerttel vagy egy erkéllyel rendelkeznek. Ezenfelül az épület a modern és környezetbarát fűtési és hűtési rendszereknek, valamint a tetőn elhelyezett napelemeknek köszönhetően magas szintű energiahatékonyságról is gondoskodni fog.

Az épület látványterve

Lakóink számára igényeiktől és az általuk használt autók számától függően számos külső, valamint földalatti parkolót bocsátunk rendelkezésre.

Célunk, hogy a Vivaldi komplexum lakói igazán közel érezhessék magukhoz a környező természetet, ezért a projekt keretein belül tervezett rezidenciák között egy kert is helyet kap, így kínálva tágas teret és kényelmet valamennyi lakó számára.