Lakosoknak vagy befektetőknek

IDEÁLIS ÁLLANDÓ LAKHELYNEK, HÉTVÉGI HÁZNAK VAGY BEFEKTETÉSNEK

A Vivaldi Apartmanok komplexum számos különböző méretű és elrendezésű lakást kínál. Kínálunk nyaralásra, hétvégi látogatásra alkalmas, kisebb alapterületű lakásokat, valamint nagyobb alapterületű apartmanokat is, amelyeket a családi igények és a CSOK feltételeinek figyelembevételével terveztünk meg. Így apartmanjaink több különböző ügyfélcsoportot is megcéloznak.

Gárdonyban számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésünkre, a közelben található több szupermarket, kisbolt, étterem és bank is. Az elmúlt években kiépített közlekedési hálózatnak hála a budapesti munkahelyek innen gyorsabban megközelíthetőek, mint a főváros külsőbb kerületeiből.

Értéknövekedés

A Velencei-tó környékén rendelkezésre álló földterületek hiánya miatt ritkák a környéken az érdekes új lakásépítési projektek, noha a kereslet az elmúlt néhány évben erőteljesen növekedett. Családok százai terveznek elköltözni a zsúfolt és szennyezett budapesti külvárosokból, hogy maguk és a gyermekeik számára egy kedvezőbb árú, magasabb életszínvonalat kínáló otthonra tegyenek szert a Velencei-tó természetes környezetében.

Ezenfelül az Európai Unió általt támogatott állami projektek, mint például a 2017-ben a tó egész partszakaszának felújításának céljából kezdeményezett befektetés, tovább növelik a tó környékének vonzerejét. A magyar kormány különféle kezdeményezések révén törekszik újjáéleszteni a Velencei-tó térségét és az “új Balaton”-ná változtatni, mindeközben megőrizve annak természetes szépségét.

A külföldi befektetők, akik ezidáig Budapestre koncentráltak a befektetéseik során, kezdik felfedezni a főváros csodaszép környező régióit, valamint az ország más részeit is, ideértve a Velencei-tó vonzó térségét.

Mindezek a tényezők egyre vonzóbbá teszik a Velence régiót, a Vivaldi Residences apartman egységek értéknövekedése pedig szintén fényes perspektívával kecsegtet.